Recepty

Burger BioTech

   

Postup:

Hovězí maso osolte a zprudka osmahněte z obou stran. Do pekáče dejte máslo, 2 nakrájené cibule, česnek a maso.

Podlijte vodou. Na pekáč dejte poklop a pečte cca 1 hodinu na 180° (Hlídejte, aby se nevypařila voda. Maso průběžně polévejte štávou).

Po hodině snižte teplotu na 150° a pečte do té doby, dokud se maso nebude rozpadat. Až bude hotové, roztrhejte ho na kusy.

Housky:

  • 180 g špaldové mouky
  • 1 vejce
  • Sůl (Můžeme přidat i sušený česnek a bylinky)
  • 140 g jogurt Skyr
  • Olej
  • Půl Ižičky sody

Vše důkladně smíchejte, propracujte a dejte na plech vyložený pečícím papírem (množství vychází na 4 bulky).

Bulky potřete máslem, posypejte například bylinkami a pečte cca 20 minut na 180° (kontrolujte špejlí).

Do bulky vložte maso, cibulku a polijte štávou. Poté přidejte sýr, zeleninu a vynikající omáčku Biotech USA Zero Sauce (Omáčka s příchutí hořčice).

Dobrou chuť!

Michaela Tollingerová

Nutriční terapeut

Rádi byste si přečetli článek na téma, které Vás zajímá? Dejte nám vědět. redakce@dafit.cz

Přečtěte si také

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení